سیستم صوتی مراکز آموزشی

سیستم صوتی مدرسه و مراکز آموزشی

سیستم صوتی مدارس و مراکز آموزشی

برای دریافت قیمت پکیج های سیستم صوتی مدرسه، دانشگاه و مراکز آموزشی با کارشناسان تکنوآوا به شماره 02191016169 تماس بگیرید.

سیستم صوتی مراکز آموزشی یکی از مهمترین مواردی است که متاسفانه خیلی به آن دقت نمی‌شود. این سیستم همزمان برای پخش موسیقی، اطلاع‌رسانی و پیجینگ، سخنرانی و … به کار می‌رود و تاثیر بسیار زیادی در یادگیری افراد دارد. طبق مطالعات انجام شده درباره‌ی سیستم صوتی آموزشگاه ها و مدارس، زمانی که صدا به صورت باکیفیت و واضح به گوش دانشجویان برسد، آن‌ها با دقت بیشتری به پیام گوش می‌دهند و یادگیری بهتری خواهند داشت. درمقابل صدای بی‌کیفیت و با نویز، نه تنها توجه افراد را به خود جلب نمی‌کند، بلکه باعث خستگی و دلزدگی هم می‌شود.

از این رو ما در این مطلب از تکنوآوا قصد داریم به معرفی لیست تجهیزات سیستم صوتی مدارس، دانشگاه ها و مراکز آموزشی بپردازیم تا هم شما انتخاب بهتری داشته باشید، و هم دانشجویان و دانش‌آموزان اطلاعات را با کیفیت صدای بهتری دریافت کنند؛ در ادامه همراه ما باشید.

انواع بلندگو برای سیستم صوتی مدرسه و مراکز آموزشیخرید سیستم صوتی مدرسه

  1. بلندگوی سقفی: در مرحله اول شاید وقتی صحبت از سیستم صوتی مدرسه و دانشگاه می‌شود، به فکر پیجینگ و اطلاع رسانی بیفتیم. بدین منظور بهتر است از بلندگوهای سقفی استفاده کنید که در دو مدل روکار یا توکار به فروش می‌رسند و می‌توانید آن‌ها را در سقف بخش‌هایی مثل راهرو، کلاس‌های درس، کتابخانه، آزمایشگاه و نمازخانه، قرار دهید. برای نصب مدل توکار، به سقف کاذب یا کناف نیاز است و در نهایت بلندگو اصلا دیده نمی‌شود. اگر امکان استفاده از آن نبود، می‌توانید بلندگوی روکار به کار ببرید که کیفیت خوبی را به شما ارائه می‌دهد.

همچنین از آنجایی که کابل و سیم بلندگوها دیده نمی‌شوند، دیگر از لحاظ به هم ریختگی محیط و از بین رفتن زیبایی بصری نگران خواهید بود. همچنین در سیستم صوتی آموزشگاه های کوچک‌تر هم می‌توانید از این نوع بلندگو استفاده کنید. از طرفی این بلندگوها نه تنها در پیجینگ کیفیت خوبی را ارائه می‌دهند، بلکه برای پخش موسیقی یکنواخت و ملایم بهترین گزینه هستند.

  1. بلندگوی دیواری یا ستونی: اما شاید همیشه امکان استفاده از بلندگوی سقفی وجود نداشته باشد و بخواهید از انواع بلندگوهای دیگر در سیستم صوتی مراکز آموزشی استفاده کنید، بنابراین ما به شما بلندگوی دیواری یا ستونی را پیشنهاد می‌کنیم. این بلندگوها در انواع مختلف سالنی و فضای باز تولید می‌شوند و کاربردهای زیادی دارند. نوع سالنی آن برای فضای بسته به کار می‌رود و برای حیاط، سالن ورزشی و به طور کلی خارج از محیط بسته، بهتر است از نوع فضای باز استفاده کنید. چون آن‌ها با بدنه‌ای آلومینیومی ساخته می‌شوند و در برابر رطوبت، گرد و خاک، باران و برف مقاومت زیادی دارند.

بلندگوهای دیواری یا ستونی را می‌توان به صورت ثابت در یک جا نصب کرد یا بر روی پایه‌ی تغییر جهت قرار داد. ولی هنگام نصب آنها بر روی دیوار یا پایه، باید به چند نکته توجه کنید: اولین نکته، کابل‌ها نباید موجب به هم ریختگی و کاهش زیبایی محیط شوند. همچنین سیم‌ها باید طوری بر روی دیوار قرار بگیرند که به پای افراد گیر نکنند. از طرفی کودکان و نوجوانان، مخصوصا پسرها، درباره‌ی سیستم صوتی، کابل و بلندگو بسیار کنجکاوند. پس تا حد امکان باید تجهیزات خارج از دسترس آنها باشند.

  1. بلندگوی دکوراتیو: همانطور که از اسم این بلندگو پیداست، ظاهری شیک دارد و زیبایی بصری آموزشگاه را چند برابر می‌کند. این بلندگوها در تجهیزات سیستم صوتی مراکز آموزشی بسیار پرطرفدار هستند، معمولا بر روی دیوار سالن اجتماعات مدرسه، دانشگاه، آموزشگاهموسیقی قرار می‌گیرند و علاوه بر زیبایی، صدایی واضح و بسیار باکیفیت نیز ایجاد می‌کنند. یکی دیگر از مزایای آنها، بخش تغییر جهتشان است. بلندگوهای ستونی و دیواری معمولا به سادگی تغییر جهت نمی‌دهند، اما بلندگوی دکوراتیو با قرارگیری بر پایه مخصوص در تمامی زوایا می‌چرخد و نیازی نیست که کل بلندگو را جابه‌جا کنید.
  2. بلندگوی شیپوری: یکی دیگر از بهترین بلندگوهایی که در سیستم صوتی مدارس و دانشگاه ها استفاده می‌شود، بلندگوی شیپوری یا هورن است. هدف استفاده از این بلندگوها انتقال صدا در فضاهای پرجمعیت و بزرگی است که منبع صدا با افراد فاصله‌ی زیادی دارد. بنابراین در حیاط و سالن‌های ورزشی بزرگ، می‌توانید از بلندگوی شیپوری استفاده کنید و به طور کلی در فضاهای کوچک و بسته کاربرد زیادی ندارند. این بلندگوها نیز در اکثر موارد به شکل آلومینیومی ساخته می‌شوند تا در برابر شرایط آب و هوایی دوام بیشتری داشته باشند.

آمپلی فایر برای سیستم صوتی مراکز آموزشی و مدارس

یک سیگنال صوتی پیش از آنکه از منبع (سی دی پلیر، میکروفون و …) به بلندگوها برسد، باید تقویت شود. یعنی صدا برای پخش شدن، کیفیت و قدرت لازم را ندارد، ممکن است با قطع و وصلی شنیده شود و به خاطر نویز زیاد، گوش شنوندگان را آزار دهد. در این صورت ما باید از وسیله‌ای به نام آمپلی فایر یا تقویت کننده، استفاده کنیم. در تجهیزات سیستم صوتی آموزشگاه ها و مدارس، بسته به نوع بلندگوها و تعداد آنها، باید آمپلی فایری را با توان مناسب خریداری نمایید. بلندگوها معمولا به دو نوع اکتیو و پسیو تقسیم می‌شوند، بلندگوهای اکتیو به طور پیش فرض بر روی خود آمپلی فایر داخلی دارند اما برای بلندگوهای پسیو باید آمپلی فایر جداگانه‌ای در نظر بگیرید.

میکروفون برای سیستم صوتی مراکز آموزشی و مدارسمیکروفون مناسب مدرسه

میکروفون‌های مورد استفاده در مراکز آموزشی با توجه به محل قرارگیری و کاربرد آنها، متفاوت هستند. اما، به طور کلی سه مدل میکروفون با سیم، بی سیم و رومیزی حتما نیاز خواهید داشت.

  1. میکروفون با سیم: میکروفون‌های سیمی از اطمینان زیادی برخوردارند، زیرا با استفاده از آن‌ها هیچ نگرانی درباره‌ی تمام شدن باتری‌ها نخواهید داشت و تعداد زیادی از آنها بدون ایجاد تداخل صوتی، به میکسر وصل می‌شوند. از طرفی قیمت مقرون به صرفه‌ای دارند و به همین دلیل برای سیستم صوتی مناسب در مدارس، خوب به نظر می‌آیند. با این حال میکروفون‌های با سیم برای سالن اجتماعات یا حیاط مدرسه، و هرجایی که سخنران بخواهد به طور آزادانه حرکت کند، خیلی کاربردی نیستند. همچنین در برخی از مراسم‌ها ممکن است دانش آموزان نیاز به میکروفون داشته باشند که در این صورت نمی‌توانند به راحتی جابه‌جا شوند.
  2. میکروفون بی سیم: جهت حل مشکلات گفته شده و داشتن آزادی حرکت بیشتر، باید از میکروفون بی سیم استفاده کنید. در واقع این میکروفون مناسب سخنرانی‌هایی است که به حرکت زیادی نیاز دارند و در آن کادر آموزشی می‌توانند ارتباط بهتری با دانش آموزان برقرار کنند. از طرفی در برخی از مراسم‌ها باید میکروفون در حیاط مدرسه، نمازخانه یا سالن همایش دانشگاه، در بین دانشجویان و دانش آموزان دست به دست شود. بنابراین برای چنین موقعیت‌هایی داشتن یک میکروفون بی سیم در بین تجهیزات سیستم صوتی مراکز آموزشی ضروری است.
  3. میکروفون رومیزی: یکی دیگر از انواع میکروفون‌ها، مدل رومیزی است که اکثرا برای اطلاع‌رسانی و جلسات به کار می‌رود. میکروفون رومیزی پیجینگ، بر روی خود دارای یک کلید خاموش و روشناست، کافیست برای صحبت کردن کلید را روشن کنید و بخش سَری آن را به هر جهتی که می‌خواهید، بچرخانید. این نوع میکروفون معمولا در دفتر مدارس قرار می‌گیرد تا ناظم یا مدیر، برای صدا کردن دانش آموزان یا اطلاع رسانی‌ها از آن استفاد کنند. همچنین در مراکز آموزشی بزرگ‌تر، دانشگاه‌ها و آموزشگاه‌های زبان، همواره اساتید و دانشجویان برای تبادل اطلاعات بیشتر و استفاده از ویدئو پروژکتور، جلسات خود را در سالن کنفرانس برگزار می‌کنند. از این رو تهیه میکروفون‌های رومیزی برای اعضا، به آنها این فرصت را می‌دهد که به شکل با کیفیت‌تر و واضح‌تری صدای خود را به گوش بقیه برسانند.

 

2 نکته مهم جهت نصب سیستم صوتی مراکز آموزشی و مدارس

  1. صدای یکنواخت: هنگام نصب سیستم صوتی مراکز آموزشی باید به این نکته دقت کنید که مثلا بلندگوی راهرو صدا را به صورت یکنواخت به گوش دیگران برساند و همه‌ی افراد در هر جای راهرو که هستند موسیقی را به یک شدت بشنوند. نوع نصب بلندگو نباید طوری باشد که صدا برای دانش‌آموزانی که آخر نمازخانه نشسته‌اند یاته صف مدرسه ایستاده‌اند، بسیار بی‌کیفیت باشد یا اصلا شنیده نشود. در مقابل دانش آموزانی که نزدیک به بلندگو قرار دارند، از شدت ولوم بالای صوت اذیت شوند. بنابراین در سیستم صوتی مراکز آموزشی مختلف با توجه به تعداد اتاق و محوطه، باید یکنواختی صدا رعایت شود.
  2. زون بندی مناسب: اما یکی از مهم‌ترین عواملی که باید هنگام نصب سیستم صوتی در دانشگاه و مراکز آموزشی مختلف به آن دقت کنید، مسئله‌ی زون بندی یا همان منطقه بندی ‌است. فرض کنید که دانشگاهی ۴ طبقه دارد و شما می‌خواهید موسیقی در دو طبقه اول پخش شود، یا قصد دارید اطلاعاتی را از طریق سیستم پیجینگ به یکی از بخش‌ها بفرستید. همه این‌ها قابل اجرا هستند، فقط به شرط این که زون‌بندی مناسبی را رعایت کنید.

خرید سیستم صوتی مراکز آموزشی و مدارسخرید بلندگو مدرسه

به منظور تهیه سیستمی کاربردی باید عوامل مختلفی همچون مساحت مرکز آموزشی، نوع طراحی ساختمان، ابعاد سالن‌ها و اتاق‌ها، ارتفاع سقف و مساحت حیاط را در نظر بگیرید تا بر اساس آن بدانید که به چه تعداد و چه مدل تجهیزاتی نیاز دارید. برخی از مدارس هم که دارای سالن ورزش هستند. برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید سیستم صوتی سالن ورزش در تکنوآوا را مطالعه فرمایید. طراحی بهترین سیستم صوتی برای دانشگاه و مراکز آموزشی، نیازمند تخصص بالا است تا صدا با بهترین کیفیت و بدون کوچک‌ترین آزاری به گوش شنوندگان برسد.

به همین جهت پیشنهاد می‌کنیم برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 02191016169 تماس بگیرید. متخصصان مجرب تکنوآوا علاوه بر تخمین قیمت سیستم صوتی مراکز آموزشی، شما را به صورت رایگان راهنمایی می‌کنند. سپس در صورت تمایل می‌توانید طراحی پروژه‌های صوتی، تصویری، امنیتی و نورپردازی خود را به ما بسپارید تا تیم باتجربه و حرفه‌ای ما، بهترین‌ها را برای شما خلق کنند.

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره رایگان
ارسال کنید