تجهیزات شبکه

تجهیزات شبکه

به دستگاه‌های فیزیکی که برای برقراری ارتباط میان دو یا چند دستگاه در یک شبکه کامپیوتری استفاده می‌شود، تجهیزات شبکه می‌گویند. از این تجهیزات برای اتصال دوربین مدار بسته، سیستم‌های کامپیوتری، تلفن، تجهیزات صوتی و …  استفاده می‌شود. به طور کلی تجهیزات شبکه به دو دسته اکتیو و پسیو تقسیم می‌شوند. برای خرید این تجهیزات به فروشگاه تکنوآوا مراجعه کنید.

تجهیزات اکتیو شبکهاکتیو شبکه

این تجهیزات توانایی تولید، بازتولید، هدایت و مسیریابی سیگنال‌های الکترونیکی را دارند و شامل موارد ذیل می‌شوند:

سوئیچ شبکه (صنعتی، مدیریتی، غیر مدیریتی)

سوئیپچ‌ از مهمترین تجهیزات هر شبکه و سروری است. این دستگاه می‌تواند چند سیستم همانند کامپیوتر، سرور، پرینتر، تلفن و… را به هم متصل کند. سوئیچ شبکه می‌تواند به عنوان یک کنترلر نیز عمل کند.

هاب: عملکردی همانند سوئیچ دارد ولی به دلیل تکنولوژی قدیمی خود، سرعت و عملکرد کمتری دارد.

روتر (وایرلس و اترنت)

روتر، شبکه‌های مختلف را به یکدیگر متصل می‌کند تا اعضا شبکه بتوانند با یکدیگر تبادل اطلاعات داشته باشند. روترها همانند سوئیچ عمل می‌کنند با این تفاوت که از آن برای اتصال چند شبکه به هم استفاده می‌شود. روترها را می‌توان به شبکه اینترنت نیز متصل کرد.

مودم (فیبر نوری، ADSL، VDSL، 4G)

وظیفه مودم، تبدیل سیگنال‌های آنالوگ به دیجیتال و بالعکس است. از مودم‌ها برای اتصال به شبکه اینترنت استفاده می‌شود.

کارت شبکه

کارت شبکه از مهمترین تجهیزات شبکه است و تمامی کامپیوترهای کلاینت و یا سرور به آن نیاز دارند. کارت شبکه ارتباط بین کامپیوتر و محیط اطراف خود را میسر می‌کند.

از دیگر تجهیزات اکتیو می‌توان به انواع سرور، فایروال، تجهیزات IDS  و  IPS، پرینتر سرور، نویزگیر و مبدل فیبر نوری اشاره کرد.

تجهیزات پسیوپسیو شبکه

این تجهیزات توانایی تولید و بازتولید سیگنال‌های الکترونیکی را ندارند. قابل برنامه‌ریزی نیستند و از آن‌ها برای انتقال سیگنال‌ها استفاده می‌شود.

کابل کواکسیال

کابلی است که برای کاهش نویز روی آن را با یک لایه نازک از یک رسانا پوشانده‌اند. از مدل بزرگ آن به عنوان ستون فقرات شبکه و از مدل کوچک آن در فاصله‌های کمتر استفاده می‌شود.

کابل های Twisted pair

از متداول‌ترین و قدیمی‌ترین کابل‌های استفاده شده در شبکه‌های کامپیوتری و مخابراتی است.

کابل فیبر نوری

برای انتقال داده با سرعت بالا و مسافت بیشتر از صد متر کاربرد دارد.

آنتن بی سیم

در شبکه‌های بیسیم برای جلوگیری از افت سیگنال در مسافت‌های زیاد استفاده می‌شود.

پچ پنل

به حفظ نظم در بین کابل‌ها کمک می‌کند.

سایر تجهیزات پسیو شبکه عبارتند از دیر انواع کابل‌ها، پریز، داکت، ترنک، رک، سوکت‌های دیواری، پچ کورد و پچ پنل.

برای شبکه‌های بزرگ مثل سرورها تجهیزات دیگری نیز مورد نیاز است مثل خنک کننده‌ها، حسگر دما، فیلتر تصفیه، نمایشگر وضعیت و …

برای خرید، مشاوره، طراحی و ساخت تجهیزات شبکه متناسب با محیط خود می‌توانید با تکنوآوا تماس بگیرید.

 

خدمات تست و رفع اشکال تکنوآوا شامل رفع اشکال شبکه، تست نفوذ، رفع اشکال سرور، رفع اشکال کامپیوتر

خدمات امنیتی تکنوآوا شامل طراحی و ساخت شبکه امنیتی دوربین‌های مداربسته، فایروال، ips، کنترل دسترسی، آنتی ویروس، Application security، امنیت ایمیل، vpn، امنیت وب، امنیت شبکه وایرلس، پیشگیری از دست رفتن اطلاعات و…

خدمات را‌ه‌اندازی تکنوآوا شامل خدمات تجهیزات بستر شبکه، تجهیزات ذخیره‌سازی اطلاعات، وایرلس، راه‌اندازی تجهیزات سیسکو، فایروال، راه‌اندازی تجهیزات میکروتیک، راه‌اندازی تجهیزات سرور، voip، مانیتورینگ شبکه و سرور، بکاپ سرور، اکتیو دایرکتوری و …

خدمات پشتیبانی تکنوآوا شامل آموزش، مشاوره، بررسی و آنالیز شبکه، رفع مشکلات و بهینه سازی شبکه، پشتیبانی مداوم و به موقع، ارائه گزارشات و مستندات، بررسی رضایت مندی مشتریان و…

خدمات مجازی‌سازی تکنوآوا شامل مجازی‌سازی سرور، دسکتاپ، شبکه، برنامه‌ها و نرم‌افزارها، ذخیره‌سازی، سولوشن‌های بکاپ‌گیری

خدمات پسیو شبکه تکنوآوا شامل  طراحی و اجرا خدمات پسیو دفاتر و دیتاسنتر ها، نصب دکل‌های مهاری و خود ایستا، ساخت شبکه‌های کابلی، نصب آنتن مرکزی و…

مشاوره رایگان
ارسال کنید